'T FOOD DILEMMA

'T FOOD DILEMMA T Food Dilemma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 217 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij 'T Food Dilemma. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 9:39 Hollanderke was heerlijk en de curry voor mijn vrouw ook, maar de hamburger was vreselijk. Volgens mij moesten ze die op het laatste snel van de grill halen om op tijd te leveren want zowel de bacon als de burger waren totaal niet gebakken
11 apr 2022 om 9:55 Tromper de camping mais gentillement refait la commande sans soucis je recommande vraiment cette friterie gentille personne
6 apr 2022 om 20:47 In de hamburger zat een haar.eten vettig en niet goed gebakken. Het grootste deel is in de vuilbak te recht gekomen. We waren allemaal onsteld ( diarrhée en braken) nadien. Nog een geluk dat we niet alles hebben geeten.
14 mrt 2022 om 18:56 Nooit meer niet te eten!
25 feb 2022 om 18:55 War nicht wirklich lecker
23 feb 2022 om 9:48 De patat smaakte niet. Was duidelijk te proeven dat in oud vet gebakken was. Later in de nacht hebben onze zoon, dochter en vrouw alles er onder gespuugd! Dit was gewoon gevaarlijk voor de volksgezondheid! Deze zaak zou niks meer mogen verkopen. 1x
15 jan 2022 om 10:50 Bezorging te laat dik uur moeten wachten
7 dec 2021 om 21:22 De frietjes waren lekker en knapperig, echt een topzaak! Ik ga zeker nog eens terugkeren!
2 dec 2021 om 11:17 Perfect voor leveringen aan vakantie parken
27 nov 2021 om 20:22 Zeer ontevreden het eten zag er niet uit alle saus uit het broodje gelopen bacon op de burges vergeten en geen goede saus op de burgers wafels waren zo hard dat je er een ruit mee kon inslaan het enigste wat goed was was de chokolade taart
19 okt 2021 om 21:19 Zeer jammer. Maar ik heb meerdere bestellingen geplaats. Met het idee dat het eenmalig niet ok was. Maar het blijft niet ok. Voor ons de laatste keer ooit. Zeer jammer. Mijn tip: less is more. Inversteer in de hardlopers. Stop met de rest.
19 okt 2021 om 20:21 Vreselijk, zeer onvriendelijk & foutieve bestelling. Is er iets niet meer op voorraad? Betaal het terug of neem contact op, maar geef niet even iets zomaar mee waarvan U denkt dat het goed is. Een uur te laat geleverd …